duminică, 27 ianuarie 2013

-Felicitari de Paste


Fie ca acest Paste sa fie un moment de bucurie, liniste sufleteasca si armonie universala. Farmecul lui sa ne aduca aminte ca intotdeauna mai exista o sansa de mantuire. Hristos a inviat!
Sa dea Domnul sa fii multumit si fericit cu ce ai si sa iti dea intelepciunea sa inveti sa te bucuri de dragostea cu care esti inconjurat. Pretuieste lumina din viata ta. Felicitari.
Ou inrosit, miel rumenit, cozonac aurit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa iti aduca numai bucurii, multa fericire si pace. Hristos a Inviat!
Sunt zile cand ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima mai calda si mai deschisa. Sarbatori fericite !

Reinvierea este un act divin, ce da o noua existenta firii noastre. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni …. Hristos a inviat!

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va apere de toate relele stiute si nestiute.

Sa aveti parte de sanatate si de mult bine.

Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile!

Invierea Domnului Iisus sa aduca in sufletul tau Iubire si Bucurie! Nu uita ca destinul SAU a fost "CRUCEA", scopul SAU a fost "DRAGOSTEA", motivui LUI ai fost tu!

Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.

La Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa coboare linistea si pacea, minunea Invierii lui Isus sa dainuie in inimile tuturor, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, a sperantei a bucuriei, cu bunatate si caldura in suflete.
HRISTOS A INVIAT

Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma voastra! HRISTOS A INVIAT!

Niciun comentariu: